• Ne ofrojme ne cdo ngjarje tuajen nje makine limuzine qe te mund te plotesoj te gjitha nevojat dhe shijet tuaja. Neso do te doni te befasoheshit apo tundoheshit, me Kosova Limousine ju keni bere zgjedhjen e duhur.

  • 24 Ore sherbim per cdo aktivitet privat apo shtetror, vecanerisht per aktivitetet personale dhe familjare.

  • Limuzinat tona do t`ju vendosin juve ne prehrin e luksit dhe stafi yne do t`ju ofroj nje sherbim te pakrahasueshem deri me tani ne Kosove.

24 Ore sherbim per cdo aktivitet privat apo shtetror, vecanerisht per aktivitetet personale dhe familjare.

Read more

Limuzinat tone ju vendosin juve ne prehrin e luksit dhe stafi yne ofron nje sherbim te pakrahasueshem deri me tani ne Kosove.

Read more

Ne ofrojme ne cdo ngjarje tuajen nje makine limuzine qe te mund te plotesoj te gjitha nevojat dhe shijet tuaja. Neso do te doni te befasoheshit apo tundoheshit, me Kosova Limousine ju keni bere zgjedhjen e duhur.

Read more

Sherbimi yne perfshine martesa, pervjetore, mbremje maturash, ditelindje, mbremje, diplomime, koncerte, mbremje beqaresh, aktivitete sportives, transport prej dhe per aeroport ose vetem nje udhetim naten ne qytet.

Read more